Acompanyar-te en els teus moments especials i fer que també ho siguin per a mi.

No cal que siguis una super model, ni tampoc no et demanaré que facis poses rares ni postures forçades; vull que siguis tu. Adoro la naturalitat...!! El meu objectiu és que quan d'aquí a una anys miris les fotos, t'hi reconeguis i revisquis les emocions i sensacions del moment. També per això no et tancaré en cap estudi ni t'apuntaré amb una bateria de flaixos. Treballo en exteriors i amb llum natural, especialment la del capvespre. De forma molt puntual, puc usar algun flash.

La teva naturalitat i espontaneïtat s'uniran a la meva visió artística per a aconseguir aquell record tan especial que busques.

Però com només amb declaracions no n'hi ha prou, comentar-te que utilitzo un equip professional amb càmeres i objectius de gran qualitat. Sabem que la tecnologia pot fallar, i per això sempre treballo amb dues càmeres que, a més, tenen dues targes de memòria cadascuna, lo que em permet fer còpies de seguretat en temps real mentre estem fent el reportatge. I un cop a casa, noves còpies de seguretat en dos dispositius diferents.

A més, si el teu encàrrec inclou àlbum, còpies o altra tipus de material, serà també de lo millor del mercat: he buscat i he fet moltes proves fins a trobar la qualitat que buscava i que tu et mereixes.

I com sé que et moriràs de ganes de veure'l i ensenyar-lo a tothom, sigui quin sigui el teu reportatge em comprometo a entregar-te'l en menys de 4 setmanes!

Pots consultar les meves tarifes aquí.

Com pots veure, per a mi, només hi ha una manera de fer les coses: ben fetes! Et garanteixo una implicació, una responsabilitat i un compromís del 100%. Hi poso les mateixes ganes i la mateixa il·lusió que jo vaig voler per a mi.

M'expliques la teva il·lusió?